The Third Eye News, events and happenings

Jeg trenger bare noen til å snakke med her’ når han er ute på

April 18, 2013

De rike asiater som bare snakker med andre rike asiater

Yeah. En ex kjæreste min hadde canada goose jakke oslo en venn på college som var en veldig rik kinesisk jente. Hennes far eid tilsynelatende en haug med hoteller i Kina. Hun var også en airhead. En gang bestemte hun seg for å ta en weekendtur til stranden, men de hadde en bil. Den kinesiske jenta bestemte seg bare for å kjøpe en canada goose https://www.canada-goose-jakker.com jakke ny Audi på et innfall, så de kunne ta turen. Jeg kan huske detaljene, men på en eller annen måte mistet de bilen på stranden. Enten kunne de ikke finne hvor de parkerte den eller det ble slept eller noe. Hun endte opp med å bare forlate Audi og ta en taxi for 200 kilometer tur tilbake til campus. Hun plaget seg aldri med å prøve å få bilen tilbake, så ingen vet hva som skjedde med det. Jeg husker å tenke ‘hun har forlatt en ny audi slags penger!?’ Jeg trodde kinesere var kommunister? canada goose importør norge Hvordan har pappa den typen penger? Sjansene er at mange Reddit-folk aldri går ut og gjør en innsats med internasjonale barn, og handler i en variasjon som ‘hvis de vil bli venner med oss, bør de snakke mer og åpne opp. av ting, uten å ignorere det faktum at utenlandske barn er i et jævla land 12 timer borte fra hjemmet, snakker et 2. språk de er virkelig så gode til å ha knapt noen venner, familier og ikke lite til 0 sosialt egendefinert av USA. For eksempel i Vietnam er det normalt for en venn å bokstavelig talt være skulder til skulderavstand, selv om de er den nære vennen når han har en samtale. I USA er det knapt rart. Er det noen som lærer oss det? Fucking nr. Tok meg masse av øye rullende for å lære at ‘hei, jeg burde canada goose norge forhandler ikke gjøre det.’ Legg til en haug med mer eniquete å lære, og du har et glimt av hvor mange sosiale interaksjoner jeg har for å få det riktig som jeg gjør akkurat nå. Det tok jeg 2 jævla år før jeg endelig får mesteparten av eniquete, cul referanse, vitser, politikk, canada goose norge nettbutikk ekte språk, slang, vokab. ned. Noen kan gjøre det raskere og bra på dem, men jeg bokstavelig talt jævla prøving og feiling, og Reddit gjør det høres canada goose dunjakke ut som det noe utlendinger burde vite, ingen gjorde at du kom til, slik at du bedre lærer ALL canada goose outlet av vår kultur etikette før du kommer. Å, og om den fotballtingen at hver sørlige gutt noen gang har brukt som en konvergeråpner for å bryte isen? Vel bortsett fra Amerika, ingen jævla asiatiske vet selv hva fotball er, ez alienated og føler ikke tilhører siden de ikke vet hva du snakker om. Hvis man prøver å snakke om fotball, ja, godt jævla flaks å finne en amerikaner som vet hvem som er Ozil eller Schweinsteiger, og det er også lykke med å uttale sistnevnte på engelsk. Vi kaller ham ‘svinstiver’ på vietnamesisk, men ja, se hvordan den fly her). Jeg kan rant mye lengre, men jeg prøver ikke å skrive en bok. Å rydde bort, amerikanere som henger rundt det canada goose i norge internasjonale kontoret eller har tenkt å studere i utlandet, er generelt mye mer forståelse, imøtekommende og villig til å sette i gang for å få dialog. Jeg liker å ha tilfeldig samtale med dem, men jeg forventer holdningen til utlendinger her på Reddit. Du, herre, er canada goose salg en minoritet som gir den andre siden av mynten og holder fast for oss. Jeg ville få nedstemninger til glemsel hvis jeg bare snakker min side med beskyldende språk som jeg gjør akkurat nå. Jeg er ikke en rik asiatisk, men jeg er en venn med en rik kinesisk barn. Han røyker, men han liker ‘quangtit01, røyking er dårlig, og jeg vet det, så jeg vant press på deg til å gjøre det med meg. Jeg trenger bare noen til å snakke med her’ når han er ute på balkongen for å røyke pause. Ser det ut som en snobrik rik asiatisk gutt? Ser mer ut canada goose billig som en ensom gutt som sliter med sitt sosiale liv til meg. Han kinesisk og jeg Vietnameae så vår samtale er i jævla engelsk med vår patetiske knuste aksent, men verken gjør hverandre føle seg vanskelig om det, og jeg forstår hans kamp så mye som han gjør, kampen som sjelden noen amerikaner forsøker å forstå. Reddit er enorm, så jeg lærte å ignorere assholes og fokusere mitt arbeid på mer anstendig folk, som canada goose norge deg selv. Jeg har misfornøyd nedkjøp alt og ikke si noe, var det ikke for deg å være forståelse mot mennesker som oss. Så takk, og fortsett å gjøre det du gjør. Den enkleste måten er en høyskoleklubb eller en slags sport eller bare å se at de er i noe som du er i. Jeg er ikke en internasjonal student, så jeg kan ikke snakke på vegne av dem, men en internasjonal studentvenn ble med på skolens syklingsklubb, og han har en helt ny gruppe for det meste hvite canada goose norge nettbutikk dudes som er hans venner. Å drikke og dele dine tradisjonelle oppskrifter hjelper bryte isen kulturelt. De kan føle seg mer trygge og spørre om din kultur, hvor du er fra osv. Det er en enkel måte å fortelle dem at du er i orden, deler din kultur og snakker om dine forskjeller. Når de har kommet over den nysgjerrigheten, kan dere alle være bare vanlige venner.

canada goose dame

canada goose outlet

canada goose herre

canada goose victoria parka

canada goose jakke herre

canada goose victoria

canada goose jakker herre

canada goose jakke

canada goose salg

canada goose trillium

canada goose

canada goose jakke dame

canada goose norge

canada goose jakker dame canada goose outlet norge.

Subscribe to our Newsletter!

Get occasional updates about West 3rd St. news, events, and promotions.

Your information will never be shared with any third party.